Tocanita cu legume si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mai 2017 | 4882 vizualizari

 

Foarte gustoasa, ne-a ajuns doar la 1 masa :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g care de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume si carne de porc:

Punem la calit legumele: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat julienne si morcovul dat pe razatoare. Eu am avut morcov amestecat cu ardei ras, de la congelator.

Le lasam 6-7 minute la calit, dupa care adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Adaugam si carnea prajita separat. Completam cu apa si lasam la fiert, aprox. 25-30 de minute, dupa care adaugam pasta de tomate, Maggi si piper dupa gust.

Mai lasam 15 minute pe foc, iar inainte sa stingem focul tochiturii, adaugam si mararul tocat marut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui Maggi cu sare, ardei boia, piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate